2 hodnocení

Pâté z pstruha Luças, s portským vínem

Prémiová paté ze pstruha v extra panenském olivovém oleji a s portským vínem. Portugalská tradice již od roku 1896.

Gurmánská paštika nebo paté, chcete-li. S vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin, vápníku a minerálů. Neobsahuje žádné konzervanty, jíte jen rybu, olivový olej a sůl. Zdravá a chutná pomazánka na váš chléb.    

Skladem
128 Kč
Kategorie: Mořské ryby
Ingredience: Extra panenský olivový olej, portské víno, vinný ocet, koření a sůl
Čistá hmotnost: 75g
Výrobce: Luças, Pedro Luças
pate truta
Novinka

Kvalitní suroviny, pečlivé zpracování a zkušenosti plynoucí z dlouholeté tradice získaly portugalské rodinné konzervárně Luças oblibu napříč kontinenty. Základ dokonalé chuti tvoří proslulý portugalský olivový olej a mořská sůl. Žádné konzervanty, žádné umělé přísady.

Složení: PSTRUH (Oncorhyncus mykiss) 41%, extra panenský olivový olej, portské víno, vinný ocet, koření a sůl.
Způsob úpravy: mletý pstruh.
Sterilovaná rybí konzerva.

 

 

Luças, rodinná tradice

V roce roce 1896 Joaquim Ferreira Pedro Luças, předek současného majitele, založil uplně první konzervárnu v přístavu Matoshinos. Tehdy se ještě konzervovalo pouze solí a nepoužívala se sterilizace. Rodinná tradice a věrnost nejvyšší kvalitě pokračuje dodnes pod vedením Pedro Luças. Ruční zpracování pouze těch nejlepších sardinek z Atlantiku a kvalitní přírodní ingredience dělají ze sardinek Luças naprosto unikátní zážitek. Najdete je pouze v gurmánských obchodech v některých zemích Evropy, ve Spojených státech a Austrálii. Krásné historické obaly jsou poctou bohaté tradici a nejvyšší kvalitě.                



Zpět do obchodu