1 hodnocení

Portugalské sardinky Luças s papričkou Piri Piri (pálivé)

Pálivé, prémiové, velké sardinky šéfkuchařů v olivovém oleji. Portugalská tradice již od roku 1896.

S vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin, vápníku a minerálů. Neobsahují žádné konzervanty, jíte jen rybu, olivový olej a sůl. Piri-Piri je malá pálivá paprička, hojně využívaná v gastronomii v Portugalsku. Říká se jí také také "Africké ptačí oko" a dovážela se z portugalských kolonií v době expanze. Najdete ji zde celou. Ryba si zachovává svou chuť a přináší opravdový gurmánský zážitek. Hodí se na ranní chléb, na zapečení v troubě nebo na prohřátí na pánvičče, servírované s přílohou. Často docílíte chutnějšího a výrazně rychlejšího jídla než s rybou čerstvou. 

Skladem
120 Kč
Kategorie: Sardinky z Atlantiku
Ingredience: Olivový olej, sůl a kousek papričky Piri-Piri
Čistá hmotnost: 120g
Čistá hmotnost po odkapání: 84g
Výrobce: Luças, Pedro Luças

Složení: pravé SARDINKY (Sardina Pilchardus Walbaum) 70%, olivový olej 28%, paprička Piri Piri 2% a sůl.
Uloveno v Atlantském oceánu FAO 27.
Způsob úpravy: kuchané sardinky bez hlavy.

Sterilovaná rybí konzerva.

 

 

 

Luças, rodinná tradice

V roce roce 1896 Joaquim Ferreira Pedro Luças, předek současného majitele, založil uplně první konzervárnu v přístavu Matoshinos. Tehdy se ještě konzervovalo pouze solí a nepoužívala se sterilizace. Rodinná tradice a věrnost nejvyšší kvalitě pokračuje dodnes pod vedením Pedro Luças. Ruční zpracování pouze těch nejlepších sardinek z Atlantiku a kvalitní přírodní ingredience dělají ze sardinek Luças naprosto unikátní zážitek. Najdete je pouze v gurmánských obchodech v některých zemích Evropy, ve Spojených státech a Austrálii. Krásné historické obaly jsou poctou bohaté tradici a nejvyšší kvalitě.                

 

Zpět do obchodu