1 hodnocení

Sůl s kořením na maso Loja do Sal

S přírodní směsí koření na pečení a grilování masa. Dokonale si ochuťte maso vyváženou kombinací sladké papriky, pálivé piri-piri papričky, česneku, bobkového listu a gurmánské soliZ místa, kde sůl vyráběli již staří Římané a templářští rytíři. V Rio Maior, pár desítek kilometrů od pobřeží Atlantiku, je již po tisíciletí získávána sůl ze studny s vodou 7x slanější než je voda v oceánu. Podzemní pramen vymývá miliony let starou usazeninu soli a je tak pevninskou připomínkou dávného moře. Sůl je z vody získávána přírodním způsobem vysušováním na slunci a větrem. Sběr a zpracování je čistě manuální a řemeslo se dědí v rodině Lopes z generace na generaci. Praktické a krásné balení ve skle, s uzávěrem z portugalského korku. 100% přírodní. 

Momentálně nedostupné
239 Kč
Kategorie: Mořská sůl z vnitrozemí
Přírodní ochucení: Sladká paprika, piri-piri paprička, česnek a bobkový list
Region: Oeste, Rio Maior
Výrobce: Loja do Sal, rodina Lopes
Obal: Sklo a portugalský korek
Čistá hmotnost: 225g
Sal tempero carne
Ondřejova volba

Salinas Rio Maior. Výroba soli přírodní cestou pomocí slunce a větru. 

Zpět do obchodu